Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem i SCK


Välkommen som medlem i SCK, Stocksunds Curlingklubb! Anmälan om medlemsskap skickas per mail till Anna Klange, This is a mailto link

SCK erbjuder aktivt medlemsskap för såväl juniorer och seniorer.

Inkörsporten till Curling kan vara deltagandet i ett företagsevent eller helt enkelt ett intresse, kanske genom att ha sett våra fantastiska topplag, senast i EM, vinna guld och silvermedljer.

För att komma igång anordnar SCK Open Ice två gånger om året, vår och höst, nästa tillfälle är den 17 februari 2019, alla är då välkomna till Danderyds Curlinghall och prova på Curling kostnadsfritt med instruktör och lånad utrustning i form av hjälm, skor och sop.

Redan den 10 december 2018 finns det möjlighet att prova på Curling, anmälan krävs då och görs till Åsa Häggman, This is a mailto link.

SCK erbjuder också möjlighet till nybörjarträning med instruktör och lånad utrustning till en avgift på 200 kr, intresseanmälan görs till Åsa Häggman, This is a mailto link.

Efter ett tag är det kanske dags att köpa egen utrustning, det kan då göras hos Hasselborgs curlingprodukter eller One corner curling.

SCK medlemsskap ger möjlighet till att träna och tävla i klubbens regi i ett fastställt träningsprogram, medlemspriset reduceras då med det som erlagts i avgift för nybörjarträningen.

Uppdaterad: 15 DEC 2016 10:22

Postadress:
Stocksunds CK - Curling
Åsa Häggman, Rinkebyvägen 6
18236 Danderyd

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link